Reclame Totaal BLOG

Laatste nieuws

Uw bedrijf geweldig verbeeld in een prachtige brochure!

Uw bedrijf geweldig verbeeld in een prachtige brochure ?

Voor onze klant Fabrili BV hebben we een prachtige catalogus ontworpen.

Uiteraard zorgen we er ook voor dat deze met een hoge kwaliteit wordt gedrukt en keurig wordt bezorgt op de afgesproken leverdatum.
Reclame Totaal BV is uw partner voor al uw reclame uitingen en campagnes. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat u verrassen.

We spreken graag met u af om onder het genot van een kop koffie eens een keer kennis te maken.

Volgens de klant:

“Ons bedrijf wil een nieuwe brochure ontwerpen en creĆ«ren om onze producten en diensten aan onze klanten te presenteren. De brochure moet informatief en aantrekkelijk zijn, en het doel is om onze klanten te overtuigen om met ons zaken te doen.

We gaan samenwerken met een grafisch ontwerper die ons kan helpen bij het maken van de brochure. Samen zullen we beslissen over de lay-out, de kleuren en de afbeeldingen. We willen de brochure professioneel en uitnodigend maken, zodat het aanspreekt op onze doelgroep.

We zullen ook zorgvuldig over de inhoud nadenken. We willen onze producten en diensten op een duidelijke en begrijpelijke manier presenteren. Daarom zullen we de teksten goed doornemen en eventueel bijstellen.

Wanneer de brochure af is, gaan we hem verspreiden naar onze klanten en potentiƫle klanten. We hopen dat deze brochure hen zal overtuigen om met ons samen te werken en onze producten en diensten te gebruiken.

We zijn erg enthousiast over dit project en zijn ervan overtuigd dat de brochure een belangrijke bijdrage zal leveren aan het uitbreiden van ons bedrijf.”

Bezoek ook eens onze homepage om de overige mogelijkheden van ons bedrijf te ontdekken.

Uiteraard zijn we ook actieg op sociale medie, u kunt ons volgen op Facebook, Instagram of LinkedIn

Facebook logo Reclame Totaal Instagram logo Reclame Totaal LinkedIn logo Reclame Totaal

Author: