Reclame uitingen

Reclame kan zich openbaren in diverse vormen en uitvoeringen, zowel voor binnen als buiten. U kunt hierbij denken aan spandoeken, buitenreclame, fleet-reclame (autobelettering), bedrijfskleding etc. etc.

Wij kunnen als full service reclamestudio al deze uitingen voor u verzorgen, van ontwerp tot realisatie. Staat uw project of uiting niet in de opsomming hierboven, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden omtrent uw specifieke wensen. Reclame Totaal | Professionals in communicatie sinds 1989

Logo ontwerp

Een bedrijf of organisatie is afhankelijk van haar imago, hoe wordt je gezien door je potentiële klanten?
En niet onbelangrijk, word je herkend als organisatie of bedrijf door middel van je logo? Een sterk herkenbaar beeldmerk kan hier geweldig bij ondersteunen. Reclame Totaal kan een dergelijk logo uitstekend voor u verzorgen, op een professionele manier. Ook kan het door ons ontworpen logo als basis dienen voor een complete huisstijl. Wij zorgen ervoor dat u het logo in allerlei bestandsformaten van ons ontvangt, zodat u deze via meerdere kanalen kunt inzetten om uw bedrijfsimago te verbeelden.

Wij leveren standaard een 3-tal verschillende ontwerpen aan u als opdrachtgever. Deze ontwerpen dienen als basis om uw een keuze te geven om het beeldmerk te kiezen welke het beste bij uw onderneming past. Heeft u vragen over de mogelijkheden aangaande logo ontwerp door de professionals van Reclame Totaal? Neemt u dan contact met ons op. Is uw huidige logo aan een opfrisbeurt toe, dat kan natuurlijk ook. Het restylen van uw logo of huisstijl behoort ook tot onze expertise! Laat u verrassen omtrent de mogelijkheden en onze creativiteit.

Huisstijl

Deze activiteit gaat verder waar logo ontwerp stopt. Een huisstijl ontworpen door Reclame Totaal helpt organisaties om hun boodschap op een consistente en krachtige manier naar buiten te brengen. We nemen de gewenste identiteit en marketing positionering van onze opdrachtgever hierbij altijd als uitgangspunt. Op deze manier zal het voor iedereen duidelijk zijn waar uw organisatie voor staat. Alle uitingen die de onderneming wenst te gebruiken worden volgens deze huisstijl getoetst, vormgegeven en uiteindelijk gepubliceerd.

Op basis van de eisen en wensen van de opdrachtgever, ontwerpen we een één of meerdere concepten voor deze huisstijl. Deze concepten worden in meerdere feedback sessies geëvalueerd en geoptimaliseerd totdat het definitieve ontwerp naar wens is en aansluit bij uw doelgroep(en). Uiteraard zorgen we er ook voor dat deze huisstijl-uitingen worden opgemaakt en gerealiseerd om op deze manier te zorgen voor een bevredigend eindresultaat

Online diensten

Online diensten die wij aanbieden zijn: Hosting en websites, Digitale nieuwsbrief, online campagnes, Social media campagnes en zoekmachine optimalisatie. Reclame Totaal kan uw digitale identiteit als bedrijf uitstekend verbeelden. Wij zorgen voor de design en bewaken uw huisstijl (corporate identity) Maar verzorgen ook de techniek voor alle processen die wij grotendeels in eigen beheer hebben. Alle data staat op Nederlandse servers en vallen derhalve ook onder de strenge Nederlandse privacy regels. Onze specialisten kunnen ook zorgen voor een professionele inzet van Social Media kanalen, op deze manier zorgen wij dat uw publicaties een informatief karakter behouden en derhalve interessant zijn voor uw klanten.

Ook onze digitale nieuwsbrief biedt veel mogelijkheden omdat wij u van veel informatie kunnen voorzien omtrent deze nieuwsbrieven. U kunt hierbij denken aan management info omtrent: Het percentage van de geadresseerden die de nieuwsbrief hebben geopend, De tijdsduur van het bezoek (hoelang heeft men gelezen), Waar is op geklikt, Een actieve database waarbij klanten zich kunnen aan-, en afmelden bij uw nieuwsbrief, Een eigen inlog om de resultaten in te zien of adressen toe te voegen
En nog veel meer….

Interesse neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zoekmachine optimalisatie SEO

Het belangrijkste van SEO is dat uw website of webshop groeit in populariteit op internet en dat als gevolg hiervan uw website of webshop beter vindbaar wordt in de zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing.

On Page & Off Page Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie Google valt in grote lijnen te verdelen in twee onderdelen, het “on-page” gedeelte en het “off-page” gedeelte. Bij on-page optimalisatie wordt er gekeken naar bepaalde elementen in uw website of webshop ook wel meta-tags geheten. Het is bijvoorbeeld cruciaal om het keyword waarop u gevonden wilt worden te gebruiken in uw titel, beschrijving, teksten etc. van uw website of webshop. Bij het off-page gedeelte moet u denken aan de hoeveelheid en kwaliteit van de verwijzende sites waarop links staan die naar uw website en welke “anchor teksten” oftewel de tekst van de link die hierbij gebruikt worden.

Door middel van SEO oftewel zoekmachine optimalisatie laat Reclame Totaal uw website of webshop hoog in Google scoren op de gewenste zoektermen. Het is hierbij van belang dat u gaat “ranken” op de meest gezochte zoektermen van uw markt. Trek meer gerichte bezoekers naar uw website en vergroot uw omzet en winst!

Wat is SEO Zoekmachine Optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie: Meta title, meta description, meta keywords, h1- h6 meta tags, alt tags zijn een paar voorbeelden wat u bij uw webwinkel of website moet optimaliseren om hoog in google te scoren. Door goed gebruik van zoektermen in alle tags, samen met goede unieke tekst en daarnaast een relevant en uitgebreid linkprofiel bereikt u met uw website de topposities in de zoekmachines zoals Google.

Wilt u hoger in Google komen te staan met uw website. De goedkoopste manier om hoger in Google te scoren is door zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd). Bij SEO worden de webpagina’s aangepast voor de zoekmachines en worden er links geplaatst op relevante websites die naar uw eigen website verwijzen. Door met goede, professionele en ervaren SEO experts te werken kunt u uiterst gericht bezoek naar uw website trekken en mede daardoor meer verkopen via uw website en de omzet verhogen.

Zoekmachine optimalisatie Google

Staat uw website hoog in google? Bent u tevreden over het aantal organische bezoekers? Als u op beide vragen “nee” als antwoord geeft, dan doet u er goed aan om een afspraak te maken met een seo specialist van Reclame Totaal die u haarfijn kan uitleggen hoe u dit voor uw website of webshop kunt verbeteren.

Zoekmachine optimalisatie: Mocht u interesse hebben in zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten van Reclame Totaal kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Social Media Campagnes

Social Media campagnes

Iedereen kent wel de beruchte borrelpraat: : ‘Social Media moet je doen hoor, dat is heel belangrijk voor een bedrijf!’ Deze stelling willen wij als professionele aanbieder van Social Media campagnes voor uw bedrijf graag nuanceren.

De stelling luidt: ‘Het kan belangrijk zijn, mits je iets te vertellen hebt!’ De boodschap is belangrijk, kwaliteit gaat hier zeker voor kwantiteit!

Daarom is een campagneplan belangrijk, maar ook een planning omtrent de intervalperiode tussen de te publiceren berichten. (niet te veel berichten, en zorg voor relevantie in de berichtgeving)

Ook is de keuze welke Social Media kanalen je gaat gebruiken belangrijk, elk kanaal heeft haar eigen specifieke mogelijkheden en/of beperkingen.

Wij adviseren u graag en kunnen dit traject helemaal voor u verzorgen voor een vast bedrag per maand of op basis van een offerte voor de gehele campagne.

387
Klanten
25
Actuele campagnes
268
Websites voltooid
6
Webservers actief

Conceptontwikkeling

Deze afdeling houdt zich bezig met het ontwikkelen van concepten en campagnes die ervoor zorgen dat een specifiek product, een reeks producten of een merknaam optimaal onder de aandacht worden gebracht van uw klanten.

zaken die horen bij dit proces zijn:

Een gedegen marktanalyse
Een concurrentieanalyse
Een productpositionering
Een imago-analyse
Een uitgewerkt plan met een gelaagdheid in uitvoering en kosten met steeds tussentijdse evaluaties, teneinde het gewenste resultaat te bereiken.

Intensief contact met de klant en tussentijdse voortgangsrapportages

Gaandeweg dit proces kunnen inzichten worden aangepast en andere tools worden ingezet, hierdoor wordt het flexibele karakter van onze onderneming extra benadrukt. Uiteraard voorzien wij u ook van managementinformatie omtrent bezoekersaantallen, deze kunt u vervolgens toetsen aan uw verkoopresultaten. Voor de mogelijkheden verzoeken wij u om contact met ons op te nemen, een analyse en intake is uiteraard vrijblijvend!

Marketing concepten & campagnes

De dienstverlening die we voor u kunnen verzorgen om marktpositionering en imago building te optimaliseren, met als uiteindelijk doel het vergroten van uw omzet. Dit kan gezien worden als de rode draad in de samenwerking tussen Reclame Totaal en haar klanten, wij zullen elk onderdeel van onze werkzaamheden zien als onderdeel van een groter geheel.

Op deze manier ontstaat een grote mate van samenhang in de uitingen van uw onderneming en op deze manier zal de herkenbaarheid van een merk of onderneming alleen maar toenemen.

Belangrijk hierbij zijn onze contacten met u als klant waarbij een lange termijn planning als uitgangspunt dient, omdat wij graag een duurzame relatie onderhouden met onze klanten.

Op deze manier kan de doelmatigheid van onze werkzaamheden voor u als klant alleen maar toenemen, omdat wij steeds beter begrijpen wie u bent als klant, EN….., hoe u gezien wil worden door uw klanten.

CONTACT

CONTACT

COMMUNICATIE MET RECLAME TOTAAL BV

    BEL ONS (0546) 538 044 Maandag–Vrijdag | van 8.30 tot 17.30 uur

    Bezoek Ons Woonboulevard 28, 7606 JA Almelo