Reclame Totaal BLOG

Laatste nieuws
Website en huisstijlontwerp Beautiq Salon

Website en huisstijlontwerp Beautiq Salon

Reclame Totaal ontwerpt, realiseert en verzorgt de hosting voor BeautiQ Salon. Lean, fris en google optimaal en met een CMS op basis van WordPress zodat de klant zelf de website kan bijhouden en regelmatig kan voorzien van nieuwe content.

Over de techniek hoef je je geen zorgen te maken. Reclame Totaal zorgt ervoor dat de site altijd de laatste update, php versie en plugin updates kent. Dit is de eerste stap voor een veilige optimale website. En uiteraard voorzien we deze website ook van een goed SSL certificaat. Zodat ook de klanten van BeautiQ de site zonder zorgen kunnen bezoeken. En in een vertrouwde omgeving op hun gemak kunnen surfen.

Voor een professionele hosting oplossing bent u ook aan het goede adres, klik hier en neem kennis van onze pakketten, ook maatwerl is uiteraard mogelijk.

We hebben AVG en alles wat hierbij komt kijken natuurlijk ook geregeld voor de klant, de juridische documenten maar ook de technische functionaliteit wordt geregeld door Reclame Totaal

Andere kenmerken: Google analytics, SEO optimaal, nieuwsbrief ondersteuning en optimalisatie van alle beelden voor web toepassingen.

Dus wilt u uw bedrijf een boost geven door middel van een nieuwe website? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van opvallende en gebruiksvriendelijke websites.

Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat uw bedrijf nodig heeft om zich op een effectieve manier te presenteren. Of u nu een klein bedrijf bent of een groot bedrijf, wij bieden de perfecte oplossing voor uw online aanwezigheid.

Onze websites zijn altijd op maat gemaakt, zodat uw bedrijf zich op een unieke manier kan presenteren. Wij werken samen met u om uw visie en doelen te begrijpen, zodat we een website kunnen creëren die aansluit bij uw bedrijf.

Onze websites zijn responsief, wat betekent dat ze op elk apparaat perfect weergegeven worden. Bovendien zijn ze SEO-vriendelijk, zodat uw bedrijf goed vindbaar is in zoekmachines.

Neem contact met ons op om te zien hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met het ontwerpen en creëren van een opvallende en gebruiksvriendelijke website. Wij staan klaar om u te helpen uw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.Uiteraard zijn we ook actieg op sociale medie, u kunt ons volgen op Facebook, Instagram of LinkedIn

Facebook logo Reclame Totaal Instagram logo Reclame Totaal LinkedIn logo Reclame Totaal

Author: